Het is een droom die uitkomt voor Job Smeltzer, beter bekend als DJ La Fuente. De ideale auto waarmee Job vanaf nu naar shows en optredens gaat, de ultieme ‘Daily Driver’. Deze Porsche Panamera Turbo S E-Hybrid Sport Turismo, is volledig aangepakt door de Duitse tuner TechArt. De tuner heeft de auto omgedoopt tot ‘TechArt Grand GT’. Wat er allemaal veranderd is aan de auto? Dat lees je hier.

Samen met JayJay Boske heeft Job allerlei auto’s getest op het YouTube kanaal ‘Day 1’, in een zoektocht naar de ultieme auto voor dagelijks gebruik. Uiteindelijk hebben de kijkers mogen beslissen welke auto uiteindelijk aangeschaft ging worden. De keuze was gevallen op deze heerlijke Porsche Panamera.

Om de auto een unieke look te geven, heeft La Fuente de auto direct na aanschaf doorgestuurd naar TechArt. Daar is de auto flink onder handen genomen. De tuner heeft er een officiële ‘TechArt Grand GT’ van gemaakt. De Duitse tuner heeft de Panamera onder andere voorzien van een Wide Body Kit van carbon fiber, nieuwe 22 inch wielen en een nieuw interieur met gele stiksels. De auto is standaard voorzien van 680 pk maar is ook nog onder handen genomen door de Nederlandse tuner genaamd GMTEC, die er nog wat paardenkrachten aan toe heeft weten te voegen.

Het prijskaartje van deze moddervette Panamera? Zo’n €353.000,- euro!

Foto’s door: Gijs Spierings